Благодаря Ви, че разглеждате моята страница

Надявам се, че тя ще Ви е полезна и ще научите много интересни неща тук. Целта на страницата е да обясня по разбираем начин на обикновените потребители какво представлява злонамереният софтуер и как да се предпазите от него; как работят съвременните методи за навигация, какви системи съществуват за тази цел, кои са основните производители на карти и софтуер за навигация, как се използват и какви са предимствата им; опитал съм се да събера и покажа значението на най-използваните компютърни съкращения (акроними); да обясня позиционните бройни системи; да Ви представя няколко полезни програми - инструменти за премахване на вируси и друг вид злонамерен софтуер и да Ви предложа малко, но полезни програми и електронни книги за изтегляне.

Малко информация за мен

Казвам се Иван. Обичам да се занимавам с различни компютърни неща, като тестове на различни антивирусни програми, осигуряване на защита на една система от вируси и хакерски атаки, поддържане на компютърни системи, подпомагам развитието на цифровите картографски услуги, чрез изпращането на корекции на производителите на карти, тествам различните видове карти и софтуер за навигация, помагам на хората за инсталиране и обновяване на софтуерът, картите и устройствата им за навигация и много други неща. Тоест обичам да решавам компютърни и GPS проблеми и да предотвратявам появата на бъдещи такива. Превърнал съм всичко това в мое хоби, за да ми е по-интересен и весел животът.

За връзка с мен

Ако имате въпроси, препоръки или просто за връзка с мен, можете да ми изпратите електронна поща на адрес: Ще отговоря възможно най-бързо на всяко писмо. Пожелавам Ви всичко най-добро.

 

 

© 2001 - 2018 Tigertron™
/Иван Георгиев/
http://tigertron.free.bg/